RihannaFan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

RihannaFan

Rihanna Fana Hoşgeldiniz. :)

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Biraz insanlık, biraz eşeklik, biraz köpeklik, biraz maymunluk![süper Hikaye]

3 posters
YazarMesaj
BéyzaEB♥
Geçerken Uğradım
Geçerken Uğradım
BéyzaEB♥

Biraz insanlık, biraz eşeklik, biraz köpeklik, biraz maymunluk![süper Hikaye] Empty
MesajKonu: Biraz insanlık, biraz eşeklik, biraz köpeklik, biraz maymunluk![süper Hikaye]   Biraz insanlık, biraz eşeklik, biraz köpeklik, biraz maymunluk![süper Hikaye] EmptyPtsi Tem. 20, 2009 1:35 pm

Biraz insanlık, biraz eşeklik, biraz köpeklik, biraz maymunluk

Tanrı "eşeği" yarattığı zaman o'na:
"Sen güneşin doğuşundan batışına dek durmak dinlenmek bilmeden çalışacaksın, sırtında ağır çuvallar taşıyacaksın, ot yiyip karnını doyuracaksın ve zekadan yoksun olarak elli yıl yaşayacaksın.Eşek olacaksın!"dedi.

Eşek cevap verdi:
"Tanrım, ben eşek olacağım. Ama 50 yıl fazla, bana 20 yıl yeter".
Ve Tanrı eşeğe 20 yıl ömür verdi.

Tanrı "köpeği" yarattığı zaman o'na:
"Sen insanların evlerini bekleyeceksin, onun en iyi dostu olacaksın, önüne ne koyarlarsa onu yiyeceksin, 25 yıl yaşayacaksın. Köpek olacaksın!" dedi.

Köpek cevap verdi:
Tanrım, 25 yıl çok, bana 10 yıl ömür yeter!
Ve Tanrı köpeğe 10 yıl ömür verdi.

Tanrı "maymunu" yaratınca o'na:
"Sen daldan dala atlayacaksın, saçma şeyler yapacaksın, komik olacaksın ve 20 yıl yaşayacaksın" dedi...

Maymun cevap verdi:
Tanrım 20 yıl yaşamak fazla. Bana 10 yıl ömür ver...
Ve Tanrı onun da isteğini kabul etti...

Nihayet, Tanrı insanı yaratınca o'na:
"Sen insan olacaksın.Bu gezegenin yegane akıllı yaratığı olacaksın. Aklınla hayvanları yöneteceksin. Dünyaya egemen olacaksın ve 20 yıl yaşayacaksın!" dedi...

İnsan cevap verdi:
Tanrım, ben insan olacağım. Ama 20 yıl yaşamak çok az. Neden eşeğin istemediği 30 yıllık, köpeğin istemediği 15 yıllık ve maymunun istemediği 10 yıllık ömrü benimkine ilave etmiyorsun?
Tanrı insanında isteğini kabul etti...

O zamandan beri insan, 20 yıl insan gibi yaşar.Sonra yetişgin çağa girer ve 30 yıl eşek gibi çalışıp sırtında yük taşır. Çocukları evi terk edince 15 yıl köpek gibi yaşar,evini bekler ve önüne ne koyarlarsa onu yer. Sonra emekli olur ve 10 yıl maymun gibi yaşamaya başlar, evden eve sıçrayıp çocuklarını ziyarete gider, saçma şeyler yaparak torunlarını güldürür.....
●мιѕѕ.ƒéηту●
Yeni Üye
Yeni Üye

Biraz insanlık, biraz eşeklik, biraz köpeklik, biraz maymunluk![süper Hikaye] Empty
MesajKonu: Geri: Biraz insanlık, biraz eşeklik, biraz köpeklik, biraz maymunluk![süper Hikaye]   Biraz insanlık, biraz eşeklik, biraz köpeklik, biraz maymunluk![süper Hikaye] EmptySalı Tem. 21, 2009 2:37 pm

güzLmişSmileSmileSmile
BiriJik
Admin
Admin
BiriJik

MesajKonu: Geri: Biraz insanlık, biraz eşeklik, biraz köpeklik, biraz maymunluk![süper Hikaye]   Biraz insanlık, biraz eşeklik, biraz köpeklik, biraz maymunluk![süper Hikaye] EmptyÇarş. Tem. 22, 2009 3:31 pm

tşklerr

Biraz insanlık, biraz eşeklik, biraz köpeklik, biraz maymunluk![süper Hikaye]
1 sayfadaki 1 sayfası